top of page

Vertaalbureau in Luik, gespecialiseerd in octrooien

Op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Luik? Trad-All is gespecialiseerd in juridische, commerciële en technische vertalingen. Wij vertalen ook octrooien

Technische vertalingen : handleidingen, specificaties, gebruikershandleidingen, patenten
Juridische vertalingen : conclusies van advocaten, uitspraken, juridische teksten
Zakelijke vertalingen: websites, reclamefolders, marketingcampagnes
Administratieve vertalingen : conditions générales, comptes-rendus d'assemblées, etc

Trad-All

Sinds 1991 is ons vertaalbureau een familiebedrijf dat actief is in diverse talen en sectoren. Dankzij ons netwerk van native vertalers die enkel naar hun moedertaal vertalen, kunnen wij u onberispelijke vertaaldiensten van A tot Z aanbieden.

Wij vertalen de volgende talen naar het Frans: Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands en Portugees. Op aanvraag vertalen wij ook naar het Turks, Arabisch, Russisch, enz. Ontdek alle talencombinaties die we aanbieden!

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte aan voordelige tarieven!

Vertalen van octrooien

Als ervaren, veeleisend en nauwgezet bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vertalen van octrooien. Tal van bedrijven en internationale wetenschappelijke instanties vertrouwen al op ons

Ten dienste van onze klanten
Vertalen van octrooien

Ten dienste van onze klanten

Wij passen ons aan uw wensen aan, wat die ook mogen zijn, altijd met respect voor de voorziene deadlines. Met behulp van vertaalsoftware, gespecialiseerde documentatie, technische woordenboeken en vertaaltools vertalen wij allerlei teksten, altijd in het ontvangen formaat.

bottom of page